Bakfickan, vår privata del

Vår restaurang

M.E.A.T. är en restaurang för alla men med stort fokus på köttälskaren. Inriktningen hos oss är mat från vår kolgrill med moderna amerikanska smaker med små inslag av det nordiska köket i kombination med det Asiatiska.

Här hänger vi vårt kött själva i vår stora mörningskyl som ni kan se i restaurangen och vi arbetar mestadels med svenska råvaror men även med utvalda producenter från olika delar av världen.

 

I baren

Vår stora bar inbjuder till möten över ett gott glas öl eller cocktails i toppklass, många väljer att börja kvällen här med en grym charkbricka för att sen slå sig ner i vår luftiga matsal på stolklassikern Lilla Åland och äta middag i en avslappnad miljö med kaklade väggar, köttkrokar och nakna glödlampor.

Afterwork på M.E.A.T.

Det finns gott om platser vid såväl bardisken som i vår lounge. Det är bara att droppa in och hitta en plats… Är ni en större grupp kan vi skräddarsy en happening i det privata rummet med egen bar.

Bakfickan

Vi har även ett privat rum med egen bar och toalett där ni kan sitta helt avskilt för middag, mingel, möte, fest och konferens och på helgerna är det öppet för att ha en afterwork, hänga i våra soffor med goda drinkar eller spela ett parti bordtennis (ja vi har ett bordtennisbord).

Nu öppnar vi vår Bakficka för bokningar också – vi har pimpat den med mindre grupper för att bara ta en drink eller käka middag för er som vill sitta lite luftigare och mer avspänt!! Kom förbi och kika eller ta med vännerna och sitt i sofforna och ta ett glas! Det är en magiskt fin miljö och gjort för att ha det gott!

 

Vår uteservering

Vår & sommar har vi en uteservering i världsklass, inspirerad av Köpenhamns mysiga bakgator med blomsterbutiker och grönsakshandlare runt om oss som skapar precis den där känslan av liv & rörelse man får i stora städer.