Våra tankar kring dryck

ÖL, VIN & DRINKAR

DRINKAR

På M.E.A.T. arbetar vi flitigt med att utveckla våra egna drinkar. Med lekfullhet och kreativitet komponerar vi våra egna cocktails.
Sugen på en klassiker? Det löser vi!

Vårt utbud när det kommer till starksprit grundar sig i den amerikanska andan med ett brett urval av bourbon följt av ett gediget whiskyutbud.

Vi tror på lokalt producerad hantverkssprit där vi har en nära relation till process, råvaror, hantverk och inte minst människorna bakom produkten.

Med det sagt ser ni ofta även svenska eller skandinaviska
hantverksmässigt destillerade spritsorter.

VÅRA SIGNATURDRINKAR

Skogsmark | 139
Norbottens Destillery Seaberry, Hernö Sloegin, Lingonberry

Fizz Gerald | 139
Grapefruit soda, aperol, orange, vermouth

Stockholm | 139
Vodka, punsch, grapefruit, lemon, sugar

Vinterdvala | 139
Rånäs Orange & cinnamon, apple Jinquette, sugar

Nose Dive | 149
Hven Organic Gin, Hammars Grapefruit & Hibiscus Tonic

Toms Friend | 149
Hernö Old Tom Gin, Britvic Elderflower Tonic

ÖL

Vår egen öl ”The Fat Pig”, en Ameatican Session Ale med friska toner av vete- & pilsnermalt sätter prägel på ett genomgående tema för vår filosofi om öl. Amerikanskt såklart. Här hittar man även lokalproducerad hantverksöl som ofta tillverkats bara några mil ifrån oss. 

Ölprovning är ett vinnande koncept i vårt separata Chambre Separée där du kan boka en privat middag för din nästa fest, företagsmingel, konferens eller stora dag.

Ölet är bryggt nära och tryggt, med skola och provsmakning tillsammans med bryggmästaren.

För tillgänglighet & aktuella priser, kontakta oss på info@meatgrill.se eller ring oss på 046 12 78 65

VIN

Våra viner är passade för att komplettera maten och upplevelsen. Här dricker ni allt från friska pigga vita viner till fylliga röda med fokus på Europeiska vingårdar runt medelhavet, men även från andra delar av världen som USA.

Vi har valt att arbeta med roliga spännande producenter där vi kan hitta de där guldkornen vi gillar i små serier som du kanske inte hittar på andra krogar och därför finns det alltid nya flaskor att testa.

Vi trivs med att vara spontana, och korkar ofta upp nya spännande viner för kvällen och serverar på glas.

Vi hjälper er mer än gärna att hitta rätt viner till rätt käk. Rustikt eller fint, lugnt eller kraftigt, gott eller ännu godare.