Våra tankar kring dryck

ÖL, VIN & DRINKAR

DRINKAR

På M.E.A.T. arbetar vi flitigt med att utveckla våra egna drinkar. Med lekfullhet och kreativitet komponerar vi våra egna cocktails.
Sugen på en klassiker? Det löser vi!

Vårt utbud när det kommer till starksprit grundar sig i den amerikanska andan med ett brett urval av bourbon följt av ett gediget whiskyutbud.

Vi tror på lokalt producerad hantverkssprit där vi har en nära relation till process, råvaror, hantverk och inte minst människorna bakom produkten.

Med det sagt ser ni ofta svenska eller skandinaviska
hantverksmässigt destillerade spritsorter som harmonierar med våra amerikanska märken. 

VÅRA SIGNATURDRINKAR

Hangover Club | 139
Rhubarb, elderflower, caramel, lemon, salt

Fizz Gerald | 139
Grapefruit soda, aperol, orange, vermouth

Stockholm | 139
Vodka, punsch, grapefruit, lemon, sugar

Little Napoli| 139
Gin, basil, strawberry, tomato, soda

Nose Dive | 149
Hven Organic Gin, Hammars Grapefruit & Hibiscus Tonic

Toms Friend | 149
Hernö Old Tom Gin, Britvic Elderflower Tonic

ÖL

Vår egen öl ”The Fat Pig”, en Ameatican Session Ale med friska toner av vete- & pilsnermalt sätter prägel på ett genomgående tema för vår filosofi om öl. Amerikanskt såklart. Efter att man har gått igenom alla amerikanska klassiker i vårt öl-utbud hittar man även lokalproducerad hantverksöl som ofta tillverkats bara några mil ifrån oss. 

Ölprovning är ett vinnande koncept i vårt separata Chambre Separée där du kan boka en privat middag för din nästa fest, företagsmingel, konferens eller stora dag.

Vi erbjuder ölprovning i kombination med anpassad mat där ni får prova bl.a våra charkuterier och styckdetaljer som hängmöras i vår mörningskyl mitt i restaurangen.

Ölet är bryggt nära och tryggt, med skola och provsmakning tillsammans med bryggmästaren.

För tillgänglighet & aktuella priser, kontakta oss på info@meatgrill.se eller ring oss på 046 12 78 65

VIN

Hos oss dominerar den nya världen där vi lägger vårt största fokus på USA tätt följt av representanter som Italien och Spanien i den gamla världen.

Vi trivs med att vara spontana, och korkar ofta upp nya spännande viner för kvällen och serverar på glas.

Vinlistan hos oss är byggd för att servera unika, spännande och högkvalitativa viner för varje tillfälle. Genom att ta dig med på en kulinarisk resa kommer du att både njuta och förhoppningsvis minnas middagen för en evighet framöver.

Vår vinlista riktar sitt fokus på nya världen med ett lagom utbud av viner på glas som är speciellt utvalda utifrån årstider och maten vi serverar.

Vi hjälper er mer än gärna att hitta rätt viner till rätt käk. Rustikt eller fint, lugnt eller kraftigt, gott eller ännu godare.